palm palm

Vår HI-misjon

Vår HI-misjon, som ble definert i 1932, er en av de tidligste definisjonene av bærekraftig turisme. Hostelling International er dedikert til å fremme bærekraftige turismepraksiser blant våre medlemmer og nasjonale foreninger. Vi er forpliktet til å skape et globalt nettverk av bærekraftige organisasjoner og hosteller. Bruk søkemotoren nedenfor for å oppdage hosteller over hele verden.

  • Hjem
  • Bli kjent med oss

Vi ønsker ditt overnattingssted velkommen til HI Norge!

Hvorfor være på egen hånd når du kan bli en del av et globalt fellesskap som genererer flere bestillinger, øker trafikken og kan gi deg en konsept som går langt utover "bare en seng". Bli med oss og opplev en verden av muligheter!

cover
Author
Ta del i spennende eventyr, opplev lokal kultur og skap minner for livet. Velkommen til en reise fylt med oppdagelser og unike øyeblikk på våre hosteller i Norge.

Om organisasjonen

Organisasjonen er politisk og religiøst nøytral. Vi er en ideell organisasjon, noe som betyr at inntektene til organisasjonen går tilbake til formålet. Vi har ulike prosjekter som uttrykker vårt engasjement. De siste årene har vi lagt stor vekt på grønn turisme og bærekraftighet. Våre hosteller har alltid prøvd å knytte "den store verden" sammen med det lokale samfunnet, og hvert år arrangerer vi flere kulturelle og sosiale aktiviteter

Utforsk hostellene våre
icon
Unike beliggenheter
icon
Fleste hosteller tilbyr møterom
icon
Våre hosteller er sosiale
icon
Fleste hosteller tilbyr gratis parkering
icon
Bærekraftige hosteller
icon
Våkne opp med god frokost på våre hosteller
icon
Hos oss vil du sove godt
icon
Gratis WIFI på våre hosteller

HI Norge er fellesorganisasjonen for 18 hosteller rundt om i Norge. Det som binder oss sammen er vårt felles mål: Vi er langt mer enn "bare en seng".

cover

Medlemsfordeler

Som personlig medlem får du blant annet rabatterte priser på våre 18 hosteller i Norge og rundt 4 000 hosteller i utlandet. Du får også tilgang til globale medlemsfordeler. I tillegg støtter du en ideell organisasjon med en lang historie, som aktivt arbeider for en mer bærekraftig turisme. HI-Norge tilbyr også gruppemedlemskap.

Besøk medlemssiden