Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

Om nettstedet

Dette nettstedets formål er å markedsføre hostellene som er tilknyttet HI Norge, vår internasjonale samarbeidspartner Hostelling International, samt fortelle om vår ideelle medlemsorganisasjon og våre tiltak for økt bærekraft på våre hosteller og i reiselivsbransjen. 

HI Norge er del av et nettverk av hosteller. Våre fellestrekk er at vi har en visjon for å skape opplevelser og kontakt mellom mennesker for en bedre forståelse av egen og andres kultur og miljø. Skal du ut i verden, oppsøk våre hosteller og du oppleve fantastiske steder og folk som ønsker å skape møteplasser for reisende.  

Vår online bookingløsning er styrt fra vår samarbeidsorganisasjon Hostelling International, og denne tjenesten er styrt av Britisk lovgivning. Du har også mulighet for å registrere deg med konto som enkelt holder oversikt over dine bookinger, avbestillinger og selvlagde reiseguider (Tripbooks). Det er også mulighet for å kjøpe eMedlemskap i Hostelling International via våre nettsider, og du kan login på Din Side for å holde oversikt over medlemskapet.  

HI Norge har også sitt eget medlemskapssystem. Unicornis er vår leverandør. Les mer om dette på våre medlemskapssider.  

HI Norge står for utvikling av design og innhold og har den fulle eiendomsrett over dette. Bilder, informasjon m.m. som finnes på nettstedet er HI Norges eiendom og kan ikke benyttes av andre uten avtale. Hvis det er ønskelig å bruke tekst eller bilder fra sidene, send en e-post til info@hihostels.no.

HI Norge tar følgende forbehold: Vi bestreber til enhver tid å presentere korrekt informasjon på hihostels.no. HI Norge kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle feil eller forandringer som kan forekomme. Informasjonen på nettstedet kan bli endret eller oppdatert uten varsel. HI Norge har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder selv om det er linket opp fra hihostels.no. Slike linker er listet for å øke brukervennligheten, men er gitt uten noen garanti for kvaliteten på innholdet. HI Norge kan ikke holdes ansvarlig for konsekvenser som måtte oppstå på grunn av feil eller endringer på nettstedet.