Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

Medlemsaktiviteter

 

Den beste tiden er den vi tilbringer med andre, synes vi. Hvis du ønsker å bli involvert i Hostelling International Norges aktiviteter, er det bare å ta kontakt med oss på info@hihostels.no eller på vår Facebookside

På mange av vandrerhjemmene tilbyr vi vandreturer, filmkvelder, byvandringer... Alt som kan få folk til å snakke sammen og gi reisende det vi kaller "den ekte vandrerhjemsopplevelsen". Vi er alltid på utkikk etter mennesker som ønsker å dedikere noe av sin tid til andre. Vi lover at man får rikelig igjen for det! 

HI Norge har sosialvolontører for unge mennesker som kommer til Norge for å lage aktiviteter på vandrerhjemmene. Vi er også stolte av å ha Fredskorpset-prosjekt sammen med vår søsterorganisasjon Hostelling International Brasil, der vi sender ansatte og frivillige til Brasil for å jobbe på vandrerhjemmene der. Det alle disse ulike programmene har til felles er fokuset på de sosiale møteplassene. 

I tillegg til våre offisielle frivilligprogrammer, er vi alltid åpne for mennesker som ønsker å komme til vandrerhjemmet og ta gjestene våre med på aktiviteter som lokale vandringer, quizkvelder eller en spesiell byvandring. Dette er en veldig fin mulighet til å bli kjent med mennesker fra hele verden. Kanskje har du lyst til å hjelpe oss å arrangere språkkafe, eller lage mat fra ulike land? Ta kontakt så finner vi ut av hvordan vi kan jobbe sammen.