Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

Kontobetingelser

 

HI kontobetingelser

Personvern

Vi vet at du bryr deg hvordan informasjon om deg blir brukt, og vi er forpliktet til å beskytte ditt privatliv. Ettersom vår bookingløsning er hentet fra vår samarbeidsorganisasjon Hostelling International, er dette underlagt britisk lov. 
 

HOSTELLING INTERNATIONAL

Denne nettsiden drives av International Youth Hostel Federation (IYHF) som opererer som Hostelling International (“HI”).  Hostelling International er registrert under veldedighetsloven i England og Wales: Registrert veledighets nummer. 1117014 og som organisasjon: Registreringsnummer: 02250706.VAT Registreringsnummer: GB: 196 6417 24

Nærmere kontakt detaljer:  Kontakt oss 

Hostelling International har utnevnt en Data Protection Officer, og disse personopplysningene kan kontaktes ved å sende e-post til DPO@hihostels.com eller sende et brev adressert postadresse merket for oppmerksomheten til "Data Protection Officer". 
 

Hostelling International vil kun bruke den informasjonen som vi har samlet inn om deg lovlig og i samsvar med Data Protection Act 1998. Informasjonen som innsamles om deg når du oppretter en konto inkluderer:

  • Navn
  • E-postadresse og passord
  • Hjemland

Programvaren som brukes krypterer den personlige informasjonen slik at den ikke skal kunne leses når den sendes over Internett. Du kan kontrollere at informasjonen vi har om deg er nøyaktig og up-to-date ved å kontakte oss. Hvis du finner noe er feil, vil vi slette eller endre feilen omgående. Vi vil aldri samle inn sensitive opplysninger om deg uten ditt uttrykkelige samtykke. Bortsett fra med det formål å gjøre bestillinger, og med relevans, vil vi alltid hente inn ditt samtykke før overføring av informasjon utenfor EØS-området eller for å kontakte deg per e-post i forbindelse med saker som ikke er knyttet til dine reiser eller reservasjoner med oss. 

Vi vil ikke sende informasjonen til en tredjepart. Førstehånds cookies brukes kun for å forbedre kvaliteten på navigasjonsopplevelsen av nettsidens besøkende.

Vi vil kun bruke dine opplysninger for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av hva Hostelling International kan tilby deg. Det inkluderer:  

  • Nyheter, reisetips og råd
  • Informasjon om nye vandrerhjem og tjenester
  • Spesialtilbud
  • For å be om tilbakemeldinger

Du kan melde deg ut av vår markedskommunikasjon når som helst. Alt du trenger å gjøre er å endre kontaktpreferanse i forhold til HI nyheter, reiseinspirasjon og tilbud. Dette finner du på «Profil» på din konto.