palm palm

Velkommen til HI Gjøvik Hovdetun

Vi er HI Gjøvik Hovdetun!

Denne eiendommen ligger kun ett minutts gange fra stranden. HI Gjøvik Hovdetun tilbyr rom og leiligheter med gratis Wi-Fi, og ligger en 10-minutters kjøretur fra Gjøvik sentrum. Like ved hostellet finner du et utendørs svømmebasseng. Alle rom og leiligheter på Hovdetun har parkettgulv og eget bad med dusj. Leilighetene har også en sittegruppe og et kjøkken eller kjøkkenkrok med kjøleskap og tekoker. Hver morgen serverer hostellet en deilig frokostbuffé. Du har tilgang til et lyst og velutstyrt felleskjøkken, og du kan nyte måltidene dine i spisestuen eller i den koselige peisestuen. Terrassen gir deg en perfekt start på dagen om sommeren, med en imponerende utsikt som skaper en herlig atmosfære. Like ved hostellet finner du Hovdetjernet, hvor du kan benytte deg av bassenger, tennisbaner og skibakker. Gjøvik togstasjon ligger kun 1,3 km unna.

Velkommen til Hovdetun, hvor du kan nyte den vakre omgivelsen og oppleve nærheten til stranden og de fantastiske fasilitetene. Uansett om du velger å bo i et rom eller en leilighet, vil du bli møtt med en komfortabel og moderne innkvartering. Rommene er lyse og trivelige, med vakre trebøtter og eget bad, mens leilighetene gir ekstra plass og et eget kjøkkenområde for de som ønsker det. Start dagen full av energi med en deilig frokostbuffé som tilbys hver morgen. En av høydepunktene ved hostellet er det utendørs svømmebassenget som ligger rett ved siden av. Ta en forfriskende dukkert eller slapp av på solsengene og nyt det herlige været. I tillegg finner du det vakre Hovdetjernet i nærheten, med flotte fasiliteter som bassenger, tennisbaner og skibakker. Du har virkelig alle muligheter til å nyte alt dette fantastiske området har å by på. Gjøvik sentrum og togstasjonen ligger også i nærheten, slik at du enkelt kan utforske byen og dens omkringliggende severdigheter.

Ja, det er riktig! HI Gjøvik Hovdetun er stolt av å tilby BUA-ordningen, som gir deg muligheten til å leie alt av sportsutstyr du trenger, helt gratis. Uansett om du ønsker å utforske fjellene på ski, ta en sykkeltur i det vakre landskapet eller prøve deg på vannsportaktiviteter, har vi alt du trenger. Fra skiutstyr og sykler til kajakker og fiskeutstyr - alt er tilgjengelig for deg å låne og bruke under oppholdet ditt. Dette gir deg friheten til å delta i spennende utendørsaktiviteter uten å måtte bekymre deg for å kjøpe eller transportere utstyret. Vi ønsker å legge til rette for en uforglemmelig opplevelse for deg, og BUA-ordningen er en fantastisk tilleggsgode som gjør det mulig å utforske området på en enkel og rimelig måte. Så ta med deg venner og familie, og få mest mulig ut av ditt opphold på HI Gjøvik Hovdetun med vår praktiske BUA-ordning!

Dete hostellet tilbyr

icon
Gratis parkering
icon
Frokost inkludert
icon
Gratis wifi
icon
Stjernebeliggenhet

Høydepunkter

cover
Svømmebasseng i utendørsområdet
cover
Gjestekjøkken
cover
Møtelokaler
Google Rating
  • 4.1
Basert på 266 Google anmeldelser
from 320 NOK/natt
Gå til Booking
icon
Flere romtyper tilgjengelige