palm palm

Gruppereiser. Overalt i verden.

Som medlem av Hostelling International Norge får du ikke bare fantastiske gruppereiseopplevelser, men du støtter også en ideell organisasjon dedikert til å fremme bærekraftig turisme. Bli med oss og bli en del av fellesskapet som bryr seg om å skape minnerike og meningsfulle reiser.

  • Hjem
  • Gruppemedlemskap

Opplev glede i fellesskapet: Gruppereiser som skaper minner

Gruppemedlemskap starter fra 500 kr i året og gir grupper opptil 50 personer 10% rabatt på overnattingsprisen. Du får også benyttet deg av gruppemedlemskapet internasjonalt. Som medlemmer av HI Norge åpnes dørene til en verden av arrangementer, sosiale aktiviteter og lokale opplevelser som vil berike deres reiseopplevelse. Utforsk nye steder sammen, skap minner og bli en del av vårt engasjerte fellesskap som bryr seg om å skape reiser som varer livet ut.

cover

Hvordan fungerer det?

Stressfri registrering. HI Norge har utviklet en brukervennlig medlemsportal som er enkel å bruke. Vi vil veilede deg gjennom de små stegene for å bli medlem på en problemfri måte.

icon
Trinn 1: Registrer kontaktpersonen for gruppen for en medlemskonto. Eksisterende medlemmer kan også oppgradere til et gruppemedlemskap.
icon
Trinn 2: Når du er meldt inn som medlem, så oppgraderer du medlemskapet, velg en av våre skreddersydde gruppepakker som passer dine behov.
icon
Trinn 3: Det digitale medlemskortet vil nå være gyldig for hele gruppen og vil være tilgjengelig på «dine sider» på medlemsportalen.
icon
Trenger du hjelp? Kontakt oss på info@hihostels.no, og vårt vennlige team vil være mer enn glade for å assistere deg gjennom registreringen.
palm palm

Reisen starter her

Det er enkelt å bli medlem av HI Norge og få tilgang til en verden av spennende gruppereiseopplevelser. Følg medlemsknappen nedenfor for å registrere deg på null komma niks. Vi ser frem til å ønske deg velkommen som en del av vårt voksende fellesskap.

Gå til registrering